Miss Nothing Romaance :]
![Romaance :] Romaance :]](http://endless-sea.net/Lily/MoodThemes/Princess/quixotic.png)

Broj poruka: 6242 Poeni: 5424 Datum upisa: 2009-08-20 Godina: 16 Lokacija: Moja soba ^^
 | Subject: Re: Mislite li da je za devojcicu vaznija mama u odrastanju? Ili ipak nije?... Thu Jul 28, 2011 6:07 am | |
| Ne mora da znaci... Sve zavisi od osobe do osobe... Jeste da toj deci nije lako, i da nece lepo uticati na njih, ali okolina i psiha osobe imaju tu veliku ulogu... Ja sam uvek smatrala razvod normalnim. I nikad nisam imala osecaj da bih tad nesto izgubila... I dalje imam takav stav prema tome. Verovatno mislite: To samo kaze, bas bih je pitala da se to desi... Ali ja znm da je tako... Mnogo puta sam i zelela da se razvedu... Zarad sebe.. Sebicno, da... Ali neko to podnese dobro, neko, jednostavno ne... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Sometimes we tend to be in despair when the person we love leaves us, but the truth is, it's not our loss, but theirs, for they left the only person who wouldn't give up on them. |
|
careless bitch. Administrator

Broj poruka: 11588 Poeni: 13320 Datum upisa: 2009-05-09 Godina: 17
 | Subject: Re: Mislite li da je za devojcicu vaznija mama u odrastanju? Ili ipak nije?... Thu Jul 28, 2011 7:09 am | |
| Nekad je jednostavno bolje da se razvedu. Ko ce da trpi svakodnevno svadjanje ili nesto gore... Po meni je to zdravije, nego da, ostanu i kao "necemo da se razvedemo zbog deteta" Po meni je to cista glupost. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ I can still smell the fresh paint. The china had never been used. The sheets had never been slept in….Titanic was called the ship of dreams. And it was. It really was… |
|
Miss Nothing Romaance :]
![Romaance :] Romaance :]](http://endless-sea.net/Lily/MoodThemes/Princess/quixotic.png)

Broj poruka: 6242 Poeni: 5424 Datum upisa: 2009-08-20 Godina: 16 Lokacija: Moja soba ^^
 | Subject: Re: Mislite li da je za devojcicu vaznija mama u odrastanju? Ili ipak nije?... Thu Jul 28, 2011 7:13 am | |
| Slazem se. Niti je dobro za decu da to trpe, niti za same roditelje... I da nisu roditelji, mucenje je biti u braku sa nekim, ako ne zelis. Ili ako je u pitanju nesto jos gore... Maltretiranje i to.. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Sometimes we tend to be in despair when the person we love leaves us, but the truth is, it's not our loss, but theirs, for they left the only person who wouldn't give up on them. |
|